Gulas cu carne de porc

de MIUTA in Porc, 23 Iun 2011 | 15271 vizualizari

 

Gulas - este o reteta ungureasca la care de obicei se foloseste carnea de vita, dar merge preparat si cu amestec sau...carne de porc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 1 kg cartofi
  • 3 buc.ceapa uscata
  • 1 morcov
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g untura
  • o lingura boia dulce
  • cimbru
  • sare,piper
  • condiment de gulas unguresc de la Fuchs
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Ceapa se caleste in untura pana devine sticloasa.Se adauga morcovul taiat cubulete,o lingura de boia si pasta de ardei.Se amesteca bine si se pune carnea spalata si taiata dupa preferinta.

Se condimenteaza cu condiment pentru gulas,sare si piper.

Se adauga apa pana trece peste carne si se lasa la fiert cca 40 minute la foc mic. Carnea trebuie sa fie fiarta cand adaugam cartofii,astfel gulasul va fi mai bun.Cand carnea este fiarta se adauga cartofii curatati,spalati si taiati in patru.Se mai adauga apa peste gulas daca este nevoie.

Cartofii vor fi fierti cand se formeaza un sos.Se adauga usturoiul pisat si cimbru.Daca mai este nevoie mai punem condimente peste gulas.

Gulasul se serveste cu muraturi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

reteta de gulas se poate prepara si cu galuste din faina si ou

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gulas la ceaun